Knobbout, Keurslager

Beef Best

Ook dit jaar hebben wij naast onze vertrouwde kwaliteit vlees en vleeswaren uit eigen worstmakerij en slachterij weer diverse specialiteiten ontwikkeld. Zijn er vragen, dan helpen wij u graag.

Tip! Dry aged rundvlees

Vlees wat tijd heeft gekregen om te rijpen heeft een heerlijke volle smaak. Net wat intenser en erg mals. Wij, bij Slagerij Knobbout, hebben onze eigen kast om vlees in te laten rijpen - dry ageing noemen we dat.

Door het rijpingsproces verdampt er vocht uit het vlees, daardoor ontstaat de intense en geconcentreerde smaak. Er ontstaat een soort korst rondom het vlees, die wij eraf snijden voor consumptie. Binnenin is het vlees prachtig helderrood en boterzacht.

U kunt bij ons terecht voor diverse stukken dry aged vlees zoals T-bone, runderribeye en picanha. Uiteraard weet de slager hoe u deze mooie stukken vlees het beste kan bereiden, vraag gerust naar wat tips!

Rundvlees assortiment

  • Entrecôte
  • Bavette
  • Rosbief 
  • Runderribeye 
  • Diverse soorten rollades 
  • Ossenstaart 
  • Runderschnitzels, naturel of gemarineerd 
  • Carpaccio
  • Côte de boeuff
  • T-bone steak

Biefstuk assortiment

Ook hebben wij diverse soorten biefstuk zoals:

  • Hollandse biefstuk
  • Kogelbiefstuk
  • Zijlende
  • Haasbiefstuk

Knobbout, Keurslager

Nieuwe Tielseweg 175
4006BH Tiel
0344631265
0344631262

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten